Yahoo ontdekt hack e-mail adressen uit 2013

Deze week is het nieuwsbericht gepubliceerd, waaruit blijkt dat e-mail adressen van Yahoo in 2013 zijn gehackt. Ondanks dat dit drie jaar geleden is gebeurd, is het toch verstandig om raadzaam te zijn op verdachte inlogactiviteiten vanuit Yahoo accounts binnen je omgeving.

We raden daarom aan om gebruikers met een Yahoo account niet alleen het eigen mailwachtwoord, maar ook het Nmbrs wachtwoord te laten resetten, dat kunnen zij zelf doen. Hoe je dat laatste doet, wordt hier uitgelegd.