Update 19-12-2016

Op maandag 19 december hebben we de Engine live gezet en een bug opgelost. Door deze update is het mogelijk om de jaarwisseling uit te voeren en de (interactieve) loonstroken te bekijken. Donderdag 22 december vindt 's avonds de wekelijkse update plaats, waardoor het vrijdag 23 december mogelijk is om te runnen voor 2017.

Nmbrs® aanpassingen voor 2017

Jaarwissel 2016-2017

Wanneer is de Engine 2017 beschikbaar?

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Er zijn in deze update geen nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.

Relevante bugs

Er zijn in deze update geen relevante bugs opgelost. In het geval van specifieke bugs word je op de hoogte gebracht van de oplevering.

Bekend probleem

[Salaris documenten] Oude bedrijfsnaam/adres verschijnt op loonstrook
De oude bedrijfsinstellingen (naam + adres) werden op de loonstrook getoond. Dit bekende probleem hebben wij met de update verholpen. Klik hier voor het artikel.