[Mutatieformulieren] Nieuwe medewerker toevoegen via mutatieformulier (opgelost 29-06-2017)

UPDATE: Dit probleem zal met de update van vanavond opgelost worden!

Wat:
Wanneer een klant-/accountantlogin een mutatieformulier 'nieuwe medewerker' aanmaakt of opent, dan kan er een foutmelding getoond.

Wie:
Alle omgevingen.

Impact:
Medium. Wij werken hard aan het oplossen van dit probleem.

Workaround:
Het is mogelijk om de medewerker via de normale wizard in het systeem te zetten:
Nieuwe medewerker toevoegen

Ook is het mogelijk om een medewerker via import/export in Nmbrs te zetten:
Medewerkers importeren