Update NL 22-6-2017

Op donderdag 22 juni hebben wij onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben wij nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd en relevante bugs opgelost.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

SEPA batchbooking uitschakelen voor Rabobank
Bij het inlezen van het SEPA betaalbestand bij de Rabobank, was het enkel mogelijk om betaling als batchbooking in te lezen. Wij hebben hier een aanpassing voor doorgevoerd zodat de Rabobank het bestand ook als niet batchbooking kan verwerken en de betalingen per regel worden getoond.

SEPA openen in Kladblok (Notepad)
Wanneer het SEPA bestand in kladblok werd geopend, werd de structuur van het bestand niet netjes en leesbaar getoond. Hier hebben wij een aanpassing voor gedaan zodat bij het openen in kladblok de inhoud van het SEPA bestand weer leesbaar wordt getoond.

Nieuwe report service Nmbrs® API
De Nmbrs® API (versie 2.1.) is geupdate. Wij hebben de nieuwe report service toegevoegd. Deze report service maakt het mogelijk om rapporten op te halen via de API. Voor meer informatie, klik hier.

Relevante bugs

Pro forma functionaliteit
Bij het aanmaken van een pro forma strook kon het voorkomen dat de gehele applicatie automatisch afsloot. Met de update van vanavond is dit probleem verholpen.

Ical downloaden voor manager en klantlogins
Wanneer een manager of klantlogin een download maakte van de Ical, werd er een error bestand gedownload. Deze logins hebben hier na de update van vanavond geen last meer van.

Indiener mutatieformulieren 'System'
Wanneer een medewerker via de App een mutatieformulier indiende, werd de indiener in de applicatie getoond als 'System'. Vanaf heden wordt weer de naam van de indiener getoond.

Verschillende leeftijden in verjaardagslijst
Het kon soms voorkomen dat er in de verjaardagslijst personen waren opgenomen van hetzelfde geboortejaar en met dezelfde geboortemaand, maar met een afwijkende leeftijd. Dit probleem hebben wij verholpen.

Bekende problemen

Met deze update zijn er geen bekende problemen verholpen.