[Performance] Instabiliteit van de applicatie

Wat?

Een vertraagde werking van de applicatie kan worden ervaren. Het betreft een algemene vertraging die op meerdere locaties binnen Nmbrs kan worden ervaren.

Wie?

Het probleem lijkt webserver gerelateerd en kan in meerdere omgevingen terugkomen.

Prioriteit

Hoog. Een groot team is dit probleem momenteel aan het onderzoeken. We zijn momenteel aan het schakelen om alle overbelaste webservers beter te laten functioneren. In de tussentijd zoeken we naar een structurele oplossing.

Update 11:44 (04-07-2017):

Om 12 uur vindt een instant update plaats waarmee we vijf extra webservers gaan inschakelen. Hiermee verwachten we dat de stabiliteit in de applicatie terugkeert en gebruikers geen performance problemen meer ervaren.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Justin Schellekens

Update 11:44 (04-07-2017):

Om 12 uur vindt een instant update plaats waarmee we vijf extra webservers gaan inschakelen. Hiermee verwachten we dat de stabiliteit in de applicatie terugkeert en gebruikers geen performance problemen meer ervaren.

Bewerkt door Justin Schellekens