Update 22-12-2016

Op donderdag 22 december hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een nieuwe functionaliteit gelanceerd en een verbetering doorgevoerd. Ook is het vanaf nu mogelijk om een salaris-run voor 2017 te draaien. Voor meer informatie over de 2017 engine, zie:

Nmbrs® aanpassingen voor 2017

Jaarwissel 2016-2017

Wanneer is de Engine 2017 beschikbaar?

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Engine 2017 volledig beschikbaar
Het is vanaf nu mogelijk om een salaris-run voor 2017 te draaien.

Importeren van urencodes zorgt voor triggeren TWK
Bij het importeren van urencodes in een vorige periode wordt er nu, net als bij het importeren van looncodes in een vorige periode een TWK-run getriggered.

Relevante bugs

Er zijn in deze update geen relevante bugs opgelost. In het geval van specifieke bugs word je op de hoogte gebracht van de oplevering.

Bekend probleem

APG export bleef hangen op status 'verzonden' in plaats van 'ontvangen'. Met de update is dit verholpen en worden bestanden automatisch verzonden naar APG. Klik hier voor het artikel.