[Mobiele applicatie & Nmbrs® API] Vertraging (opgelost 11-07-2017)

Wat?

Wij hebben meldingen ontvangen dat zowel de mobiele applicatie als de Nmbrs® API vertraging heeft.

De Nmbrs® API geeft de error code 1001: Invalid Authentication terug als time out.

De mobiele applicatie geeft de error: " Connection Failed. Please check your connection and try again. "

Wie?

Gebruikers van de mobiele applicatie en de Nmbrs® API.

Impact?

Hoog. Wij werken hard aan een oplossing.

Workaround?

Helaas is er geen workaround voor dit probleem. Wij werken hard aan een oplossing en zullen communiceren middels dit bekend probleem.