Blue Carpet

Over de integratie

Met behulp van de Nmbrs® koppeling worden uw basis medewerker gegevens (naam, e-mail, afdeling, manager) eenvoudig overgenomen & gesynchroniseerd in Blue Carpet HR Manager.  Door deze integratie hoeft u niet onnodig uw medewerker gegevens op verschillende plekken bij te houden. Samengevat, met deze integratie kunt u snel en eenvoudig uw beoordelingscyclus digitaliseren met een minimale administratieve last!

Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Blue Carpet te realiseren is, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben, neem dan contact op met Blue Carpet.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Blue Carpet

Blue Carpet is een innovatief HR software bedrijf met de ambitie om al het aanwezige talent binnen organisaties en in de Nederlandse arbeidsmarkt inzichtelijk te maken. De sleutel naar succes is in onze optiek om de medewerker centraal te stellen in het proces.  Specifiek voor medewerker ontwikkeling & beoordeling bieden wij HR Manager aan. HR Manager is een online oplossing die de prestatie en ontwikkeling van medewerkers inzichtelijk maakt aan de hand van een gevalideerd competentie raamwerk en een continu proces. Ter ondersteuning van dit proces bieden wij medewerkers zelf een centraal dashboard aan waar in zij feedback kunnen uitvragen & inzien en vervolgens ontwikkelacties kunnen plannen. Voor management & HR bieden wij standaard rijke HR analytics die beslissingen ondersteunen. Kortom een volgende stap in de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers!