Update NL 13-07-2017

Op donderdag 13 juli heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update zijn er verbeteringen doorgevoerd en lanceren wij een nieuwe functionaliteit.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

Integratie met Moneybird
Na de update van vanavond is de nieuwe integratie met Moneybird online! Voor het inrichten van deze koppeling en meer informatie, kan je het volgende artikel raadplegen:

BIC code Belastingdienst in SEPA voor de Loonaangifte
In de SEPA van de loonaangifte was tijdelijk de BIC code van de Belastingdienst niet opgenomen. Omdat dit bij enkele banken problemen gaf, hebben wij deze weer toegevoegd.

SEPA Batchbooking inschakelen voor Rabobank
Wanneer bij de salarisdocument instellingen was aangegeven dat de SEPA voor de salarissen als Batchbooking moest worden ingelezen, werd het bestand toch gesplitst per regel bij de Rabobank. Wij hebben hier een aanpassing voor gedaan waardoor het bestand weer als batchbooking herkend wordt.

Relevante bugs

Sinds de vorige update hebben wij achter de schermen gewerkt aan het verbeteren en onderhouden van de applicatie. Heb je contact met ons opgenomen over een specifieke bug? Dan krijg je altijd via een persoonlijke reactie informatie over de status hiervan.

Bekende problemen

[Run] Runcontrole voorafgaand aan de run is uitgeschakeld

De runcontrole voorafgaande een run is met deze update weer ingeschakeld. Excuses voor het ongemak.