Update NL 20-07-2017

Op donderdag 20 juli heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update zijn er verbeteringen doorgevoerd en lanceren wij een nieuwe functionaliteit. Daarnaast hebben wij enkele bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten & verbeteringen

Wijzigen Loonheffingsnummer niet meer mogelijk na het aanmaken van aangiftes
Het is vanaf nu niet meer mogelijk om het loonheffingsnummer aan te passen wanneer er al aangiftes aan dit nummer zijn gekoppeld. Het loonheffingsnummer en de gemaakte aangiftes zijn met elkaar verbonden. Wanneer je dit nummer aanpaste, verdwenen de aangiftes uit de omgeving. Vanaf nu is dit niet meer mogelijk.

Eerste registratiedag en CO2 zijn toegevoegd aan dashlet auto van de zaak
In het dashlet leaseauto’s/auto van de zaak zijn er twee nieuwe velden toegevoegd. Het is vanaf nu mogelijk om hier de eerste registratiedag te noteren. Daarnaast zal ook de CO2 uitstoot worden berekend. In de rapporten omtrent de auto van de zaak zijn er nieuwe kolommen toegevoegd waarin deze gegevens worden getoond.

Relevante bugs

Reservering op bedrijfsniveau is gedeeltelijk niet klikbaar
De reservering op bedrijfsniveau was niet in z’n geheel klikbaar. Alleen als je op het reserveringsnummer klikte kon je de reservering wijzigen. Dit probleem is middels deze update opgelost. Het gehele reserveringsveld is weer klikbaar.

APG Schoonmaak Export: 4 weken verloning
Bij APG Schoonmaak staan medewerkers pensioen premie af vanaf de eerste van de periode. Een uitzondering hierop is een medewerker welke 21 jaar oud wordt in een 4 weken verloningsbedrijf. In de update is dit aangepast en staat de medewerker pensioen premie af per de eerste van de maand in plaats van de eerste van de periode. De aanpassing wordt meegenomen in het export bestand als je een TWK run forceert.

Bekende problemen

In deze update zijn er geen bekende problemen verholpen.