[Salarisdocumenten] Run opslaan als zip bestand

Wat?
Op bedrijfsniveau is het op dit moment niet mogelijk om salarisdocumenten als zip op te slaan naar bestandsbeheer.

Wie?
Dit geldt mogelijk voor alle omgevingen.

Impact?
Medium.

Workaround?
Het is nu alleen mogelijk de salarisdocumenten los als pdf op te slaan.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Maurice Rombout

Dit bekende probleem is met de update van 27-7-2017 verholpen. Voor eventuele vragen/ opmerkingen kun je een ticket insturen!

• Avatar
    Jasper Sinkeldam

Helaas is het niet mogelijk om salarisdocumenten van een complete run op te slaan naar het bestandsbeheer. Wij hebben dit probleem in onderzoek en hopen het zo snel mogelijk op te lossen. Het is nu alleen mogelijk de salarisdocumenten los als pdf op te slaan.