[Salarisdocumenten] Geen inhoud voor documentviewer in dashlet Salarisdocument viewer (opgelost 27-7-2017)

Wat?
Wanneer een documentviewer momenteel op de button 'meer' klikt bij het 'Salarisdocument viewer' dashlet, zal er geen verdere informatie worden getoond. Enkel de informatie op de pagina van de Loonopdracht is zichtbaar.

Wie?
Dit geldt voor alle documentviewer logins.

Impact?
Medium.

Workaround?
Er kan via het beginscherm op de getoonde regels worden geklikt. Het menu vouwt dan uit waarbij de documenten ingezien kunnen worden.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Maurice Rombout

Dit bekende probleem is met de update van 27-7-2017 verholpen. Voor eventuele vragen/ opmerkingen kun je een ticket insturen!