Rapporten in nieuwe weergave

Lijst weergave

Nmbrs is begonnen met het implementeren van een nieuwe weergave voor de rapporten. Op dit moment zijn alleen de accountantsrapporten in een lijst weergegeven in plaats van een dashlet. De bedoeling is om de nieuwe weergave op elk lager niveau te implementeren. 

Daarnaast is Nmbrs ook begonnen met een nieuw reporting  framework, wat er voor zorgt dat de rapporten sneller geladen kunnen worden.

Geen grafieken meer in de weergave

Omdat de weergave is gewijzigd naar lijstweergave zullen de grafieken niet meer weergegeven worden. Deze grafieken zijn indien van toepassing wel beschikbaar in de individuele rapporten.

Aangepaste rapporten

Door de lijstweergave zijn er ook aanpassingen gedaan in de weergave van de door de klant aangepaste rapporten. De aangepaste rapporten worden niet meer weergegeven per aangepast rapport, maar binnen het rapport zelf. In het menu van de rapporten vindt je een algemeen menu item voor de aangepaste rapporten (medewerker, bedrijf en debiteur voor accountant omgevingen). Door hierop te klikken ga je naar de pagina voor aangepaste rapporten, en zul je de aangepaste rapporten terugzien in het drop-down menu (zie onderstaande screenshot).

Het is alleen nog maar mogelijk om een aangepast rapport aan te maken op de pagina van de aangepaste rapporten. Dit kun je doen door op het plusje te klikken. Vervolgens verschijnt het rapport in het drop-down menu.

Categorieën

Tot nu toe is de lijstweergave alleen geïmplementeerd op master level voor de accountant omgevingen. Wij kennen in deze omgeving de volgende categorieën:

  • Medewerker
  • Bedrijf
  • Debiteur
  • Accountant  

Nieuw reporting framework

Voor het gemak van onze klanten hebben wij een overzicht gemaakt met de rapporten waarbij reeds het nieuwe framework is geïmplementeerd. Klik hier voor het overzicht:

Daarnaast zijn de rapporten die al zijn gemigreerd naar het nieuwe framework gelabeld met het woord nieuw. 

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk