[Workflow] Oops pagina bij collectief aanmaken/verzenden van de loonaangifte

Wat?
De loonaangifte aanmaken + verzenden voor meerdere bedrijven tegelijk is op dit moment niet mogelijk en leidt tot een Oops pagina. Dit gebeurt op het tabblad instellingen onder acties (workflow loonaangifte).

Wie?
Dit geldt voor alle omgevingen

Impact?
Hoog.

Workaround?
De workaround voor nu is om dit handmatig te doen. Wij hebben deze kwestie echter met urgentie in behandeling, omdat dit voor grotere omgevingen niet gewenst is.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Maurice Rombout

Dit bekende probleem is met de update van 27-7-2017 verholpen. Voor eventuele vragen/ opmerkingen kun je een ticket insturen!