Pensioen Foutmeldingen dashlet

Om snel inzicht te krijgen in foutmeldingen vanuit de pensioenuitvoerder PGGM, heeft Nmbrs een nieuw dashlet ontwikkeld. In dit nieuwe dashlet zie je snel en overzichtelijk welke foutmeldingen vanuit PGGM aan Nmbrs zijn teruggekoppeld. Klanten hoeven hiervoor niet meer in te loggen in het webportaal van PGGM. Na het verhelpen van de foutmelding, kan je het betreffende bericht markeren als opgelost.

Waar staat het dashlet Pensioen Foutmeldingen

Het dashlet kan je zichtbaar maken door het te activeren in de instellingen bij 'Bewerken'. Op Masterniveau ga je naar start --> bewerken --> klik op Pensioen Foutmeldingen.screenshot-yukiworks.nmbrs-test.nl-2017-08-09-14-43-05.jpeg

Op Bedrijfsniveau ga je naar het bedrijf--> start --> bewerken --> loonopdracht --> klik op Pensioen Foutmeldingen.

Hoe werkt Pensioen Foutmeldingen?

Het dashlet Pensioen Foutmeldingen geeft een overzicht van foutmeldingen die 'Open' of 'Opgelost' zijn. Beide overzichten kunnen gefilterd worden op periode, jaar, code, foutmeldingen en werknemer.

In Open zullen alle inkomende berichten binnen komen van PGGM. Na het verhelpen van de foutmelding, kan je het betreffende bericht markeren als opgelost. Om de volledige foutmelding te lezen, klik je op het symbool. Via de knop wordt de kennisbank geopend. Om snel te navigeren tussen de foutmelding en medewerker is het mogelijk om meteen naar de medewerker toe te gaan door op de naam te klikken

Om een bericht van Open naar Opgelost te verschuiven druk je op het symbool. Alle berichten kunnen verschoven worden van Open naar Opgelost door middel van de knop 'Los alle berichten op'.

Let op: het symbool en de knop 'Los alle berichten op' zorgt er alleen voor dat het bericht gemarkeerd is als opgelost. Volg het bericht om de foutmelding daadwerkelijk op te lossen.

Template rechten

In het onderstaande schema is te vinden wie rechten hebben om het dashlet in te zien en te bewerken.
Klik hier voor meer informatie om de template rechten zichtbaar te maken.

Let op: je dient het dashlet Pensioen Foutmeldingen zowel op bedrijfsniveau als op masterniveau op 'schrijven' te zetten

Master accounts:
Debiteuenbeheer (System)   Ja
Debiteurenbeheerder + Master (system)   Ja
Administrator (met debiteurbeheer) (System Accountant Owner)   Ja

Master Bedrijfslogin:
(Scenario 3) Bedrijfs administrator (System)   Ja

Master Client:
Salaris Professional (System)   Ja
Administrator Gebruiker (System Business Owner)   Ja