[Dashlets] Weergaveproblemen/ Dashlets niet zichtbaar

Wat?

We zijn op de hoogte van problemen met de weergave en het benaderen van dashlets voor enkele klanten.

Wie

Dit geldt voor klanten van een enkele database.

Impact?
Hoog. We onderzoeken dit met de hoogste prioriteit.

Workaround?

Er is geen workaround beschikbaar. Verdere communicatie zal via dit artikel gebeuren.

Update 05-09:

We beschouwen dit als opgelost. Recente meldingen zijn verholpen door het legen van de 'User State':

Clear User State / Gebruikerstatus verversen

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Justin Schellekens

Update 13:32:

Dit probleem is opgelost.

• Avatar
    Jenny Gerrits

Dashlets niet zichtbaar

• Avatar
    Erwin Stobbe

Bij ons nog niet opgelost .....

• Avatar
    Justin Schellekens

We hebben enkele meldingen ontvangen waarbij deze foutmelding is teruggekeerd. We hebben dit met hoge prioriteit in onderzoek. Excuses voor het ongemak.

• Avatar
    Justin Schellekens

Update 15-08:

De problemen worden mogelijk veroorzaakt door problemen bij onze serverleverancier. Los van problemen met de dashlets kunnen de volgende ongemakken worden ervaren:

- Het blijven hangen van gegevens tijdens het wisselen van bedrijf

- Problemen bij het aanmaken van een medewerker

- Een tragere werking van de applicatie

- Overige weergaveproblemen.

Tijdelijke verbetering kan worden bereikt door de cache te legen.

Vanavond om 20:00 zullen wij gezamenlijk met de serverbeheerder een update doen om de problemen definitief te verhelpen.