Update NL 17-08-2017

Op donderdag 17 augustus heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update zijn er drie verbeteringen binnen Nmbrs doorgevoerd en twee bekende problemen opgelost.

Verbeteringen

Nieuw menu
De afgelopen tijd hebben we geanalyseerd welke knoppen en pagina's het meest worden gebruikt. Op basis van deze informatie hebben we een verdeling gemaakt voor een nieuwe weergave in het accordion menu. De weergave zal geschiedt volgens populariteit. Het dashlet dat het meest gebruikt wordt staat nu bovenaan. Meer informatie vindt je in dit artikel

Loonstaat alle werknemers
Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de loonstaat alle werknemers. Het downloaden is vergemakkelijkt en wij geven vanaf nu aan waneer de loonstaat alle werknemers klaar is om te downloaden.

SEPA loonaangifte ING Luxemburg
Vanaf heden is het ook mogelijk om de Loonaangifte SEPA bij de ING bank Luxemburg in te lezen.

Bekende problemen

[Pensioen export] APG Schoonmaak/Bouw signalen 115 en 386
Bij het creëren van een export bestand voor APG Schoonmaak of Bouw was het mogelijk dat er signalen zoals 115 en 386 in het webportaal te voorschijn kwamen. Met de update hebben we een correctie aangebracht waardoor de signalen zullen verdwijnen bij APG. De signalen kunnen verholpen worden met een TWK correctie.

[Overzichten] Medewerker NAW gegevens werkt niet op bedrijf niveau
Het heeft helaas even geduurd, maar het overzicht NAW is gerepareerd voor zowel de business (hoogste niveau) als accountant klant (bedrijfsniveau). Onze excuses voor het ongemak.

Bugs

Met deze update zijn er geen relevante bugs opgelost. Wel hebben onze ontwikkelaars achter de schermen specifieke bugs voor klanten opgelost. Voor deze bugs wordt er altijd contact met je opgenomen via desbetreffend ticket.

Aankondigingen

Wijzigingen Nmbrs® API
Wij gaan per 1 november 2017 onze API upgraden naar versie 2.2. Het is noodzakelijk dat de softwareleveranciers die een koppeling met Nmbrs® hebben wijzigingen doorvoeren zodat zij de nieuwe versie ondersteunen. Wil je meer informatie? Lees en volg dan dit nieuwsbericht voor actuele informatie.