[Pensioen Export] UPA-PGGM & A&O PLO export: 'Bezig te verzenden' (opgelost 22-08-2017)

Wat?

Wanneer er een export bestand wordt verstuurd via UPA-PGGM/ A&O PLO, kan het zijn dat het het export bestand op status 'bezig te verzenden' blijft hangen.

Wie?

Dit probleem speelt zich vooral af bij bedrijven met UPA-PGGM of A&O PLO pensioenexportinstellingen.

Impact?

Hoog. Omdat er geen workaround beschikbaar is, categoriseren wij dit probleem als hoog. Wij zullen dit zo snel mogelijk verhelpen.

Workaround?

Helaas is er geen workaround beschikbaar.

Update 22-08-2017: Dit bekende probleem is verholpen, export bestanden zullen automatisch worden verzonden.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Maurice Rombout

Update 22-08-2017: Dit bekende probleem is verholpen, export bestanden zullen automatisch worden verzonden.