Update NL 12-01-2017

Op donderdag 12 januari hebben we onze wekelijkse update. Met deze update hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd en een bekend probleem opgelost.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Het aanmaken van medewerker logins en manager logins is verbeterd.
Bij het aanmaken en verwijderen van medewerker logins en manager logins kunnen nu meerdere medewerkers en managers tegelijkertijd geselecteerd worden. Bij het aanmaken kan er een keuze gemaakt worden uit mailadres, template en taal. Zo kun je Nmbrs sneller uitrollen naar medewerkers en managers.

Automatisch koppelen arbodienst gescheiden
Het automatisch koppelen van medewerkers aan een arbodienst is vanaf nu gescheiden van het automatisch versturen naar de arbodienst.

Meerdere beoordelingsketens bij medewerker mutatieformulieren:
In de modellen voor de medewerker mutatieformulieren, bieden wij vanaf heden de optie om meerdere beoordelingsketens aan te maken. Hiermee is het mogelijk om bepaalde medewerker mutatieformulieren via een specifieke beoordelingsketen te laten verlopen.
Meer informatie over deze nieuwe feature tref je middels de onderstaande artikelen onder het kopje 'Voeg beoordelingsketen toe aan medewerker mutatieformulieren'.
https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/232790448-Mutatieformulieren-inrichten-Accountant-
https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/233190528-Mutatieformulieren-inrichten-Business-

Relevante bugs

Er zijn in deze update geen relevante bugs opgelost. In het geval van specifieke bugs word je op de hoogte gebracht van de oplevering.

Bekende problemen

Bij het bekende probleem van 23-12-2016 'APG verwerkt gegevensaanlevering met het bestandsnaam niet' werden bedrijven met een streepje in hun bedrijfsnaam niet geaccepteerd met door APG, dit is met deze update verholpen. https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115000346527--Pensioen-export-APG-verwerkt-gegevensaanlevering-met-het-bestandsnaam-niet-opgelost-23-12-2016-

[Verlof] Afwijkend verlofsaldo na jaarwissel:
Middels deze update hebben wij de onderstaande problemen inzake het verlof verholpen.
  • Wijzigen van de verlof instellingen op bedrijfsniveau. Wanneer de omschrijving van het verlof of het aantal uren van het fulltime saldo wordt aangepast, wordt het fulltime saldo in het voorgaande of aankomende jaar op 0 gezet of wordt de groep gedupliceerd. Wanneer de jaarwissel wordt gedaan heeft dit effect op de uren op medewerkersniveau.
  • Verlof dat via een urenreservering is opgebouwd, wordt momenteel niet meegenomen bij de jaarwissel.
Wij zullen zo spoedig mogelijk verdere informatie verstrekken via het bekende probleem over de eventueel te ondernemen acties of de acties welke wij nog zullen gaan uitvoeren.