Update NL 31-08-2017

Op donderdag 31 augustus heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update is er een verbetering binnen Nmbrs® doorgevoerd, zijn er vier bekende problemen opgelost en twee bugs opgelost.

Verbeteringen

Verzuim betermelding met terugwerkende kracht
Het was voorheen niet mogelijk om verzuimmeldingen met terugwerkende kracht door te voeren.

Bijvoorbeeld:

Als een medewerker een verzuimmelding van 15/08 tot 31/08 had en je was vergeten dat de medewerker al ziek was geweest van 01/08 tot 10/08, dan was het wel mogelijk om dit dossier (01/08 - 10/08) toe te voegen, maar het was niet mogelijk om deze verzuimmelding beter te melden.Vanaf nu is het mogelijk om een verzuimmelding met terugwerkende kracht in te voeren.Ook hebben we enkele aanpassingen gedaan in het verzuimdashlet op medewerkerniveau:

1. Indien er een nieuwe verzuimmelding vanuit het verzuimmeldingen overzicht wordt gemaakt dan zal dit altijd leiden tot een nieuw dossier. Het is hierbij niet meer mogelijk om 'Nieuw dossier beginnen' uit te vinken.
  2. Indien een nieuwe verzuimmelding toegevoegd dient te worden aan een bestaand dossier dan zal het desbetreffende dossier eerst geopend moeten worden en daarin een nieuwe verzuimmelding gemaakt worden.
  3. Het is nog steeds alleen mogelijk om maar één verzuimmelding tegelijkertijd open te hebben en verzuimmeldingen mogen niet met elkaar overlappen. Wanneer dit gebeurt zal er een melding getoond worden.

Bekende problemen

[Rapporten HR] Rapporten worden niet geladen
Alle HR rapporten werden niet geladen op debiteur-niveau accountant en master-niveau business. Door deze update worden de HR rapporten weer geladen op bovengenoemde niveaus.

[Debiteur Sjabloon] Variabelen werken niet
De variabelen in het debiteur sjabloon werkte helaas niet. Het heeft even geduurd, maar dit is opgelost met deze update. Excuses voor het ongemak.

[Signalen] URL link werkt niet na opslaan
Bij het opslaan van een e-mail template werden de URLs niet opgeslagen. Door deze update is het weer mogelijk om URLs mee te sturen. Het is noodzakelijk dat de e-mailtemplate gereset wordt zodat de link weer ingevoegd wordt.

[Loonstaat] Volgorde kolommen niet correct
De volgorde van de kolommen op de loonstaat was helaas niet correct, waardoor waardes niet klopten. Door deze update is de volgorde weer correct.

Bugs

Medewerker bouwt weer vakantiegeld op nadat hij uit dienst is gemeld
Het kon voorkomen binnen Nmbrs® dat een medewerker nadat hij uit dienst was gemeld, plotseling weer vakantiesaldo ging opbouwen bij zijn reservering. Dit is uiteraard niet de bedoeling, dus vanaf nu kan dit niet meer gebeuren. Gelukkig was het niet mogelijk om dat saldo ook daadwerkelijk uit te betalen, dus het kon niet gebeuren dat iemand onterecht een nabetaling kreeg.

Template users weer zichtbaar voor business omgevingen
Het de template users op het hoogste niveau, was er niet meer zichtbaar welke gebruikers aan een template waren gekoppeld. Dit probleem is verholpen, waardoor deze informatie weer zichtbaar is.