Overgang van pensioenfondsen, 2017

In dit artikel wordt beschreven welke branches overstappen van pensioenfonds.

Woondiensten Branche
Vanaf 1-1-2017 kunnen de pensioen export bestanden van de branche Woondiensten worden aangeleverd met het APG SPW bestand. Dit dient nog wel eerst zelf te worden ingesteld. Op onze kennisbank hebben we een uitgebreide omschrijving over de instellingen voor APG SPW, klik hier

Beveiliging Branche
De Beveiliging branche, Particulier, (0014) stapt over van de Syntrus Achmea naar TKP. Voordat deze aangeleverd kunnen worden moeten er export instellingen aangemaakt worden, klik hier voor meer informatie over TKP pensioen export instellingen.

Rijn- en binnenvaart Branche
De branche Rijn- en binnenvaart stapt over van Syntrus Achmea naar AZL. Er wordt hard gewerkt aan een koppeling, vanaf 16 februari is het mogelijk om het pensioen export aan te leveren aan AZL. In dit artikel staat hoe je de export instellingen voor AZL aanmaakt.

Molenaars Branche
BPF Molenaars Branche stapt over van Syntrus Achmea naar AGH. Voor 2017 zal hierdoor geen automatische aanlevering meer mogelijk zijn. Wel zal het export formaat beschikbaar worden gesteld, dit bestand kan gedownload worden en handmatig worden aangeleverd op de website van AGH. We zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van AGH pensioen export instelling. Meer informatie volgt.