Nmbrs is niet te bereiken

Wanneer je Nmbrs niet kan bereiken, en de login page niet zichtbaar is kan dit een aantal redenen hebben, hieronder worden de meeste voorkomende oorzaken besproken:

1. De netwerkbeveiliging is niet correct ingesteld
  2. De internetverbinding werkt niet

1. De netwerkbeveiliging is niet correct ingesteld

Oorzaak
De netwerkbeveiliging (bijvoorbeeld de firewall) dient communicatie over poort 443 toe te staan ten behoeve van Secured Sockets Layer (SSL) verkeer.

Achterhalen
Neem contact op met je IT beheerder om dit te achterhalen.

Oplossing
Verander de firewall instellingen om verkeer via poort 443 toe te staan.

2. De internet verbinding werkt niet

Oorzaak
Het kan zijn dat je internet verbinding niet werkt waardoor ook Nmbrs niet te bereiken is.

Achterhalen
Ga na of andere webpagina's wel te bereiken zijn.

Oplossing
Zorg dat je internetverbinding weer werkt voordat je Nmbrs probeert te bereiken.