Update NL 14-09-2017

Op donderdag 14 september heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we 1 verbetering, 3 bekende problemen en een aantal bugs opgelost.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Runcontrole minimumloon in combinatie met ziekte
Wanneer een medewerker ziek is en hierdoor minder loon krijgt, kan het voorkomen dat je onder het minimumloon komt. In het eerste ziektejaar ontvang je minstens 70% van het loon, maar dit mag nooit lager zijn dan het minimumloon. Er is vanaf nu een nieuwe runcontrole in Nmbrs die aangeeft wanneer een medewerker door ziekte onder het minimumloon zit.

Bekende problemen

[Nieuwe medewerker] Zoekfunctie adres kan resulteren in een Oops pagina
Als je een nieuwe medewerker aanmaakt en bij het adres de straatnaam en postcode invult om vervolgens te drukken op het knopje 'zoeken' dan kan het voorkomen dat je een 'Oops pagina' krijgt. Dit probleem is middels deze update opgelost.

[Auto van de zaak] Autogegevens automatisch ophalen werkt niet
Het was niet mogelijk om automatisch de autogegevens op te halen in het dashlet 'auto van de zaak' wanneer je het kenteken invoert. Dit bekende probleem is met deze update opgelost.

[Rapporten bedrijf] Download per medewerker niet mogelijk
De optie om het rapport looncomponenten per run/periode per medewerker te downloaden is weer actief gemaakt en kan nu weer worden gebruikt.

Bugs

SEPA voor Loonaangifte downloaden
Enkele templates gaven problemen met het downloaden van de SEPA voor de loonaangifte in het betreffende dashlet. Dit probleem is met de update van vanavond verholpen.

Verschil in verzuimpercentage in rapport 'Verzuimperc. Bedrijf (jaar)'
Er bleken verschillen te kunnen ontstaan in het gemiddelde percentage van een periode. Dit kwam doordat er, in de berekening van het gemiddelde, gekeken werd naar extra uren uit een andere periode.
Hierdoor kon het gemiddelde van dezelfde periode tussen 2 rapporten met een paar honderdste verschillen.
Met deze update hebben we dit probleem verholpen en wordt het verzuimpercentage weer correct berekend.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!