[Accounts] Error bij aanmaken meerdere medewerker logins

Wat:
Bij het aanmaken van meerdere medewerker logins in één keer, wordt een error getoond bij het opslaan. De logins worden vervolgens niet aangemaakt.

Bij het opslaan:

Wie:
Alle omgevingen.

Impact:
Hoog. Wij begrijpen dat dit een heel vervelend probleem is proberen dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Workaround:
De logins kunnen per medewerker worden aangemaakt door op het plusje 'Nieuwe medewerker login' te klikken. Ook kan de login op medewerkerniveau worden vrijgegeven.