Update NL 28-09-2017

Op donderdag 28 september heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele bugs verholpen, een verbetering doorgevoerd en een bekend probleem opgelost.

Verbeteringen

Verzuim: Wet van Poortwachter
Om er voor te zorgen dat Nmbrs en onze gebruikers zich houden aan de richtlijnen van de wet, hebben we enkele notificaties toegevoegd die getoond worden als de verzuimmelding mogelijk in conflict is met de Wet van Poortwachter.
Wanneer een werknemer binnen 28 dagen van zijn/haar vorige verzuimmelding opnieuw ziek wordt, dan moeten deze verzuimmeldingen volgens de Wet van Poortwachter binnen één dossier vallen. In het geval dat een verzuimmelding niet aan deze regel voldoet, zal er een waarschuwing getoond worden.

Aangezien er uitzonderingen bestaan voor de Wet van Poortwachter hebben we er voor gekozen om geen restricties te hanteren en alleen de waarschuwing te tonen indien er niet aan de wet voldaan wordt.

Bekende problemen

[Run] Oops pagina bij draaien van de run (met runcontrol)
Bij het draaien van de run (met de runcontrole) zal er geen Oops pagina meer verschijnen.
Klik hier voor het bekende probleem.

Bugs

Downloaden Journaalpost Kostenplaats/Kostendrager iMuis en Accountview
Het is weer mogelijk om de journaalposten voor iMuis en Accountview per kostenplaats/kostendrager te downloaden.

Verwijderen van een kostenplaats
Wanneer een kostenplaats gekoppeld is aan medewerkers welke uit dienst zijn en de kostenplaats is niet opgenomen in de journaalposten van het huidige jaar, is het vanaf heden mogelijk om deze kostenplaats te verwijderen. Het is dan niet nodig om de kostenplaats eerst bij alle uit dienst medewerkers te verwijderen.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!