[Managerlogin] Manager ziet niet alle medewerkers (Opgelost 26-10-2017)

Wat:
Wanneer een manager inlogt, kan het voorkomen dat hij niet alle medewerkers, waartoe hij geautoriseerd is, in het menu aan de linker kant ziet.

Wie:
Alle managerlogins.

Impact:
Medium. Er is een workaround beschikbaar. Uiteraard begrijpen wij de ernst van dit probleem en proberen wij dit zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Workaround:
Wanneer de manager op het filter klikt (1), wordt er een pop up getoond (2). Wanneer deze pop up wordt opgeslagen, zijn alle medewerkers weer zichtbaar. Er hoeven geen wijzigingen te worden gedaan in de pop up. Ook is het mogelijk om te klikken op het vergrootglas. Deze zal direct alle medewerkers tonen.