Update NL 23-01-2017

Op maandag 23 januari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we nieuwe functionaliteit doorgevoerd en twee bekende problemen opgelost.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Journaalposten Export
Na het uitvoeren van een run, is het vanaf het jaar 2017 mogelijk om de journaalposten via de nieuwe functionaliteit 'Journaalposten Export' te genereren. Vanuit hier kunnen de journaalposten naar een boekhoudpakket worden verzonden, maar kunnen deze ook afzonderlijk worden gedownload.

Binnen de 'Journaalposten Export' blijven de journaalposten met de gegenereerde inhoud altijd beschikbaar, ook wanneer de run waarop de journaalposten zijn gebaseerd, wordt verwijderd. Wanneer de journaalposten zullen worden herberekend, heeft dit geen invloed op journaalposten welke eerder zijn aangemaakt in de Journaalposten Export.

De gehele functionaliteit hebben wij in onderstaand artikel beschreven:

Searchable dropdowns
Om Nmbrs® nog gebruiksvriendelijker te maken en grote klanten te ondersteunen, is een groot aantal dropdowns in Nmbrs aangepast. De nieuwe dropdowns maken het mogelijk om razendsnel te zoeken naar een een brancheregeling, een medewerker, een afdeling, een salarisstrook of een CAO model. We zullen deze nieuwe “searchable dropdowns” de komende weken op nog meer plaatsen toevoegen, zodat het nog makkelijker wordt om grote klanten te bedienen.

Bekende problemen

Verzending journaalposten met TWK correctie's naar Twinfield via integratie
Met de update van vanavond hebben wij dit probleem verholpen. Wij zullen de aangepaste instellingen terugzetten naar de oude waardes.
Herstelmelding wordt niet aangemaakt
Herstelmeldingen werden niet meer aangemaakt en om deze reden niet doorgestuurd naar de Arbodienst. Deze bug is met deze update van vanavond verholpen.
https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115001623608--Verzuim-Herstelmelding-wordt-niet-aangemaakt