Update NL 19-10-2017

Op donderdag 19 oktober heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele bugs verholpen en bekende problemen opgelost.

Bekende problemen

[Runcontrole] Foutmelding: Startdatum van dienstverband is na huidige periode
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Klik hier voor het bekende probleem.

[Salarisdocumenten] Run opslaan als zip bestand
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Klik hier voor het bekende probleem.

[HR documenten] Dashboard Verzuim blijft laden
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Klik hier voor het bekende probleem.

[Accounts] Error bij aanmaken meerdere medewerker logins
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Klik hier voor het bekende probleem.

[Accounts] User Template niet zichtbaar op medewerker niveau
Met deze update is dit bekende probleem opgelost. Klik hier voor het bekende probleem.

Bugs

APG SPW stuurde de verkeerde uren mee
Bedrijven die gebruik maken van de APG SPW pensioen export instellingen, hadden het probleem dat de uren op de interactieve loonstrook soms niet overeen kwamen met de uren in de pensioen export. Dit leidden tot een foutmelding bij APG. Dit probleem is nu verholpen, waardoor de uren weer overeenkomen. Het is wel noodzakelijk om een TWK te draaien wil je de correcties terugzien in het pensioen exportbestand.

TabsMenu
In het TabsMenu stond sommige instellingen van Algemeen ook weergegeven in het accordion-menu wanneer HR werd weergegeven.

KvK-nummer niet in exports
Het KvK-nummer gaat nu weer mee bij een (global) export.

Aangepaste rapporten niet zichtbaar voor logins
Helaas waren sommige aangepaste rapporten niet zichtbaar voor (lagere) logins. Met deze update zijn de aangepaste rapporten weer zichtbaar voor de desbetreffende logins.

Foto collega niet zichtbaar op de mobiele applicatie
De foto van een collega was niet zichtbaar op de mobiele applicatie, bijvoorbeeld bij het verlof. Met deze update is de foto van een collega weer zichtbaar

Niet mogelijk om loonstrook te downloaden op mobiele applicatie
Het was helaas niet mogelijk om een loonstrook te downloaden op de mobiele applicatie. Met deze update is het weer mogelijk om de loonstrook te downloaden op de de mobiele applicatie.

Er wordt geen signaal verstuurd na het aanvragen van verlof via de mobiele applicatie.
Er werd helaas geen signaal meer verstuurd na het aanvragen van verlof (alleen) via de mobiele applicatie. Met deze update worden er weer signalen verstuurd na het aanvragen van verlof via de mobiele applicatie.

Kostendragers in KING XML bestand journaalposten
Bij het downloaden van de journaalposten Kostenplaats/Drager voor KING, werden de kostendragers niet mee geëxporteerd. Dit probleem is verholpen.

Verbeteringen

Deze update bevat weliswaar geen nieuwe features, maar omdat al onze teams continu werken aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze modules verwachten wij je hierover spoedig meer te kunnen melden. Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!