Nmbrs® offline op zaterdag 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober is de Nmbrs® applicatie wegens onderhoud de gehele dag offline. Helaas is het niet mogelijk om de noodzakelijke updates uit te voeren terwijl de applicatie online is. Daarom hebben we ervoor gekozen om de  applicatie stil te leggen op een tijdstip waar de applicatie nauwelijks wordt gebruikt.

Zodra de onderhoudswerkzaamheden zijn voltooid zullen we dit bericht updaten. Door te klikken op de knop 'volgen' rechtsonder dit artikel ontvang je hier automatisch bericht over.

De API zal gedurende deze dag ook niet benaderbaar zijn. Automatische taken op deze dag zullen wel gewoon verwerkt worden.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Mark van de Haar

Vanaf wanneer tot wanneer is dit, heeft dit ook impact op de API?

• Avatar
    Max van Schie

Hoi Mark,

De update zal de gehele dag duren. Mocht het zo zijn dat de applicatie eerder online is maken we dat bekend via dit artikel. Helaas zal de API gedurende deze dag niet benaderbaar zijn.