Update NL 26-01-2017

Op donderdag 26 januari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een relevante bug verholpen en twee bekende problemen opgelost.

Bekende problemen

Saldo Duurzame Inzetbaarheid aangepast per 1-1-2017

Het Saldo Duurzame Inzetbaarheid (Saldo DI) is per 01-01-2017 aangepast. Hieronder een overzicht van de aanpassingen:

CAO Bouw Bouwnijverheid:

• levensloop en Incl. levensloop naar TSF is aangepast van 3,21% naar 3,40%.
  • levensloop en Excl. levensloop naar TSF  is aangepast van 1,71% naar 1,90%.

CAO Bouw UTA-personeel en vrijwillige deelname UTA-personeel:

• levensloop en Incl. levensloop naar TSF is aangepast van 1,56% naar 1,80%.
  • levensloop en Excl. levensloop naar TSF is aangepast van 0,06% naar 0,30%.

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115001949927--Tijdspaarfonds-Saldo-Duurzame-Inzetbaarheid-aangepast-vanaf-1-1-2017

Weergave Journaalposten Medewerker Cumulatief

Het weergaveprobleem in de waardes van de journaalposten medewerker cumulatief, hebben wij met de update van vanavond verholpen.

https://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/115001936247--Journaalposten-Weergave-Journaalposten-Medewerker-Cumulatief

Relevante bugs

Aanpassing in pensioen export APG Bouw
In het pensioen export bestand van APG Bouw werd voor 2015 en 2016 een factor 261/260 in de berekening toegepast om te voldoen aan APG’s criteria dat er met 261 werkdagen wordt gerekend. In 2017 wordt door APG Bouw met 260 werkdagen rekening gehouden en met deze update hebben we dit aangepast in het pensioen export bestand van APG Bouw. Dit heeft alleen betrekking op bedrijven met een vier weken verloning.

Aanvulling: klanten die al een pensioen export hebben aangemaakt zullen een TWK run moeten uitvoeren, deze correcties gaan mee in het volgende pensioen export bestand. Een tweede optie is om het export bestand te verwijderen en opnieuw aan te maken.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

In deze update zijn geen nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.