STP Nederland

Over de integratie

Vanaf heden kunnen gebruikers van zowel Nmbrs® als STP gebruik maken van de koppeling om gegevens automatisch uit te wisselen.

Door het gebruik van STP Nederland heeft u de zekerheid dat de salarisadministratie in Nmbrs® altijd synchroon loopt met die van de verzekeraar. Hierdoor worden de kansen op fouten vermindert.

Personeelswijzigingen uit Nmbrs® worden met de speciaal ontwikkelde software van STP Nederland gedetecteerd en omgevormd tot het specifieke formaat en met de juiste loonbegrippen gecommuniceerd richting de betreffende verzekeraars. Dit biedt grote voordelen aan werkgevers omdat er geen dubbele handelingen meer hoeven worden uitgevoerd. Het apart doorgeven van personeelswijzigingen aan verzekeraars behoort tot het verleden.

Deze koppeling is voor werkgevers die zelfstandig hun loonadministratie invoeren en en voor accountants-/administratiekantoren die de loonadministratie namens hun klanten invoeren.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over STP Nederland

STP Nederland is gespecialiseerd in het automatisch koppelen van deelnemersgegevens tussen loonadministratiesoftware en verzekeraars. Alle werknemer gegevens die u bijvoorbeeld in Nmbrs® invoert worden door STP Nederland automatisch verwerkt met alle verzekeraars. Op een STP
(Straight Through Processing) wijze.