e-Boekhouden.nl

Over de integratie

Vanaf heden kunnen gebruikers van zowel Nmbrs® als e-Boekhouden.nl gebruik maken van de koppeling om loonjournaalposten automatisch uit te wisselen.

De koppeling maakt het mogelijk om de loonjournaalposten automatisch in je boekhouding te plaatsen. Dit bespaart u veel tijd en voorkomt invoerfouten. De koppeling is kosteloos te gebruiken.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een online boekhoud- en facturatieprogramma waarmee starters, zzp'ers en mkb-ondernemers zelf of in samenwerking met een boekhouder online de boekhouding kunnen doen. Dankzij de vele automatische koppelingen met andere systemen zijn gebruikers in staat de boekhouding maximaal te automatiseren. e-Boekhouden.nl heeft het keurmerk Betrouwbaar Boekhouden.

Wanneer er foutmeldingen in e-Boekhouden.nl zijn, of je wil meer informatie over e-Boekhouden.nl, neem dan contact op met de support afdeling van e-Boekhouden.nl: