[Workflow] Automatische workflow van 15 oktober nog niet uitgevoerd (Opgelost 18-10-2017)

UPDATE 19-10:
Gisteravond zijn de runs alsnog afgerond. Excuus voor het ongemak.
We gaan onderzoeken hoe dit zo lang heeft kunnen duren en hoe we dit in het vervolg gaan voorkomen.

We zullen dit de hoogste prioriteit geven.

UPDATE 18-10:
Gisteren hebben we de runs al herstart, maar is er wederom iets misgegaan. We hebben de runs zo juist herstart en deze zullen gedurende dag afgerond worden. Excuus voor het ongemak!

Wat:
Op dit moment is er vertraging in de uit te voeren taken welke via de automatische workflow verlopen. Deze taken zullen in de loop van vandaag worden uitgevoerd.

Wie:
Bedrijven waarbij de workflow op de 15de van de maand automatisch taken moet uitvoeren.

Impact:
Hoogste prioriteit. Wij houden de voortgang van de runs nauwlettend in de gaten.

Workaround:
De taken zullen in de loop van de dag automatisch worden uitgevoerd en verzonden. Het is niet nodig om een handmatige actie uit te voeren.

Indien gewenst, is het voor accountants omgevingen mogelijk om de betreffende taken toch via de workflow wizard te starten. Voor meer informatie over de workflow wizard, klik hier.