Up & Go Business Large

Het overstappen naar een ander HR- en salarispakket brengt het nodige met zich mee.  Voor nieuwe klanten die de implementatie liever samen met een ervaren partij uitvoeren, biedt Visma Nmbrs het Up&Go Programma aan. De implementatie wordt met een zorgvuldig gecertificeerde partner uitgevoerd, die bekend is met payroll en HR en alles weet van conversies vanuit meerdere systemen. Gedurende het gehele traject wordt de planning en kwaliteit bewaakt door het Visma Nmbrs Customer Success team.

Dit is een eenmalige investering die op korte termijn eenvoudig kan worden terugverdiend door Visma Nmbrs meteen zo in te richten dat de maximale efficiëntie uit het systeem behaald kan worden.

Let op: de kosten voor nabouwen bij een overstap gedurende het jaar vallen niet onder de Up&Go. Op basis van het aantal na te bouwen perioden en loonstroken wordt een meerprijs berekend.

Voor wie?  

  • Beginnende klanten 
  • Voor Visma Nmbrs Business van 150 tot 250 medewerkers
  • Geen kennis van Visma Nmbrs vereist 

Doelen?  

  • Een eigen Visma Nmbrs omgeving, waarin alle salarisinstellingen en de meest gebruikte HR functionaliteiten efficiënt ingericht zijn
  • Medewerkers die toegang hebben tot het systeem  
  • Een voorbereid en getraind team, klaar om met Visma Nmbrs te werken
  • Salarisadministrateurs die alle functionaliteiten optimaal benutten
  • HR-professionals die de meeste gebruikte HR functionaliteiten optimaal benutten

Wat? 

  • 48 uur ondersteuning van een externe consultant, 
  • Project management met behulp van Basecamp

Hoe? 

Het programma is onder te verdelen in een aantal stappen, zoals hieronder beschreven. Indien je een gedetailleerd overzicht wil van alle instellingen/functionaliteiten die in het het Up&Go programma aan bod komen, klik dan hier. 

Stap 1 Planning en inventarisatie

Het Customer Success Team neemt telefonisch contact op voor een globale inventarisatie, het bespreken van de voorbereidingen en er wordt beoordeeld of het al dan niet nodig is om de introductietraining te volgen. Tot slot wordt de eerste afspraak ingepland, die volledig in het teken staat van een uitgebreide inventarisatie en de voorbereiding van de dataconversie.

Stap 2  Training (optioneel)

Visma Nmbrs biedt een aantal trainingen aan op verschillende niveaus. Deze trainingen zijn optioneel en vallen in de meeste gevallen buiten het Up&Go programma. Met geringe kennis van Visma Nmbrs raden wij altijd aan om de basis trainingen te volgen. Ook is er een programma voor de gevorderde. 

Stap 3  Inrichten & importeren

Aan de hand van het conversiesheet richt de consultant de bedrijven en HR functionaliteiten en importeert de medewerker gegevens in.

Stap 4 Controleren & trainen

Tijdens een gezamenlijke salarisverwerking worden de geconverteerde gegevens gecontroleerd en worden de key users meteen getraind in het periodieke proces. Ook wordt het gebruik van de HR functionaliteiten toegelicht.

Stap 5 Afronding & evaluatie

Ter afronding wordt uitgelegd hoe medewerkers, managers en overige gebruikers toegang krijgen tot Visma Nmbrs. Indien er sprake is van een livegang in het volgende kalenderjaar, ontvang je instructies in het kader van de jaarwissel. Tot slot wordt het project samen met het Customer Success team telefonisch geëvalueerd en afgesloten. Hierna wordt overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Het Up & Go Business Large programma (150 tot 250 medewerkers) betreft 48 uur hulp en kost €5750,- (excl. BTW)

Hoe te beginnen? 

Om te starten met het Up & Go programma kun je direct in Visma Nmbrs, via Mijn Account, het programma aanschaffen:

Het Startup Team neemt contact op voor het inplannen van de eerste afspraak!

 

 

Opmerkingen