[Performance] Applicatie niet bereikbaar (Opgelost 19-10-2017)

Update 9:20:

Opgelost. Nadat problemen opnieuw aan het licht kwamen, is de applicatie weer voor iedereen online. Onze excuses voor het ongemak.

Wat?

Klanten die inloggen kunnen problemen hebben met het bereiken van de applicatie. Het volgende scherm wordt dan getoond:

Wie?

Dit heeft betrekking tot meerdere klanten in meerdere omgevingen.

Workaround?

Er is momenteel geen workaround beschikbaar.

Impact.

Erg hoog. Een groot team is bezig om de applicatie z.s.m. weer online te brengen.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Justin Schellekens

Update 9:20:

Nadat problemen opnieuw aan het licht kwamen, is de applicatie weer voor iedereen online. Onze excuses voor het ongemak.