[Rapporten] Oude aangepaste rapporten niet meer zichtbaar (opgelost 09-11-2017)

Wat?

Aangepaste rapporten die in het verleden zijn aangemaakt zijn niet meer zichtbaar in het interface voor alle logins. Een geruststelling is dat deze aangepaste rapporten wel terug te zetten zijn. 

Wie?

Alle omgevingen met aangepaste rapporten. 

Prioriteit?

Normaal, een geruststelling is dat deze aangepaste rapporten wel terug te zetten zijn. De aangepaste rapporten zullen met de volgende update teruggezet worden.  

Workaround? 

Je kunt wel een nieuw rapport aanmaken. Als je een nieuw aangepast rapport aanmaakt, dan is deze wel weer zichtbaar voor lagere logins indien zij de rechten hebben. 

Volgen

Opmerkingen

 • Avatar
  Jasper Sinkeldam

  Hierbij een status update (25-10-2017 16:00):

  De aangepaste rapporten zullen niet met de volgende update teruggezet worden, maar kort daarna. Er is geen (extra) update nodig om dit probleem op te lossen. We werken hard aan een oplossing.

 • Avatar
  Jasper Sinkeldam

  Status update 03-11-2017 10:45)
  Het probleem met de aangepaste rapporten ligt toch wat moeilijker dan gedacht. Wij hebben daarom meer tijd nodig om dit probleem op te lossen. Echter is het zoals eerder aangegeven wel mogelijk op nieuwe aangepaste rapporten aan te maken en zijn deze ook zichtbaar voor klanten. Met de volgende update(s) worden de oude aangepaste rapporten teruggezet.

 • Avatar
  Jasper Sinkeldam

  Dit probleem is opgelost met de update van vanavond!

Mogelijk gemaakt door Zendesk