Nationale Nederlanden: pensioenexport

Het is sinds juni 2017 mogelijk om een koppeling te realiseren tussen Nationale Nederlanden en Nmbrs. Mocht er de wens zijn om deze koppeling te realiseren, dan dient dat aangegeven te worden bij Nationale Nederlanden. Indien je dit al hebt gedaan, dan kan je ons een ticket insturen met het bericht dat je een export koppeling wil met Nationale Nederlanden, omgeving en bedrijf. Als klanten ons contacten over een Nationale Nederlanden pensioen export dan verwachten we dat ze al contact hebben gehad met NN om dit aan hun kant te activeren. 

Het is belangrijk dat de aanlevering gebeurt via een eigen branche. Dit kan een jaarbranche of periodebranche zijn; dat ligt aan de afspraak die gemaakt is tussen de gebruiker en het pensioenfonds. Hoe je een eigen branche kunt aanmaken, hebben wij hier beschreven: .

Algemeen een eigen branche inrichten: klik hier

Inrichten van een NN export instellingen in Nmbrs: klik hier

Een voorbeeld van een eigen branche regeling is hieronder te vinden, punt van aandacht is Pensioen export type 'N-N' en Fonds 'N-NP | Pensioen Nationale Nederlanden'. Dit zijn labels voor brancheregels zodat pensioen export bestanden de brancheregels herkennen, zonder deze labels zal niks meegenomen worden in het export bestand. 

 

Volgen

Opmerkingen

  • Avatar
    Sabine Lindner

    Is dit ook de koppeling om salarismutaties/arbeidsduur niet meer dubbel in te voeren? Maar eenmalig via Nmbrs?

Mogelijk gemaakt door Zendesk