Update NL 02-02-2017

Op donderdag 2 februari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een relevante bug verholpen, een bekend probleem opgelost en een nieuwe functionaliteit doorgevoerd.

Bekende problemen

Berekening verloonde uren gaat verkeerd i.c.m. uitbetaling verlof (uitdienst)

Als er een medewerker uit dienst gaat en je via de uitdienstwizard aangeeft dat het verlof moet worden uitbetaald ging dit fout in de berekening van de verloonde uren. Dit probleem is middels deze update opgelost. Voor de link naar dit bekende probleem klik je hier

Relevante bugs

Tenaamstelling medewerkers in dropdown-menu

In deze update is de tenaamstelling van medewerkers in de dropdown-menu's van salarisdocumenten aangepast naar de tenaamstelling die is gekozen bij het dashlet persoonlijke gegevens.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

Searchable dropdowns

Zoals vorige week aangegeven verbetert Nmbrs de gebruiksvriendelijkheid van de dropdown-menu's, zodat het nog makkelijker wordt om grote klanten te bedienen. Deze functionaliteit is nu ook toegepast bij de looncomponenten (vast en variabel) op medewerker-niveau en bij de loonstaat.

Update notes API

Voor de API updates verwijzen we je door naar deze pagina.