Update NL 26-10-2017

Op donderdag 26 oktober heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we enkele verbeteringen, bugs en een bekend problemen opgelost.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe rapporten in het nieuwe framework
Zoals jullie weten zijn we bij Nmbrs® bezig met het overzetten van rapporten naar het nieuwe framework. Met deze update zijn de volgende rapporten overgezet naar het nieuwe framework:

• Medewerker NAW (Nieuw) op master niveau business
  • Medewerker Dienstverband (Nieuw) op master niveau business
  • Medewerker NAW (Nieuw) op debiteur niveau accountant
  • Medewerker Dienstverband (Nieuw) op debiteur niveau accountant

Wil je meer weten over het nieuwe framework? Kijk dan hier.

Nieuwe API calls voor de Report Service
Bij de rapporten in het nieuwe framework hoort ook een API call, zodat deze informatie te koppelen is met andere applicaties. Met deze update hebben wij de volgende API calls gerealiseerd:

• Reports_Business_EmployeeContracts
  • Reports_Business_EmployeeNameAddress
  • Reports_Debtor_EmployeeContracts
  • Reports_Debtor_EmployeeNameAddress

Wil je meer weten over de nieuwe API calls? Kijk dan hier.

ID's toegevoegd aan de API calls voor de Report Service
Om het onze klanten en integratiepartners makkelijker te maken hebben we met deze update ID's toegevoegd aan de API calls voor de voor de volgende API calls op Report Service:

• Reports_Accountant_EmployeeContracts
  • Reports_Accountant_EmployeeNameAddress
  • Reports_Business_EmployeeContracts
  • Reports_Business_EmployeeNameAddress
  • Reports_Debtor_EmployeeContracts
  • Reports_Debtor_EmployeeNameAddress

Met de eerstvolgende update zullen wij ook aan de andere reports de ID's toevoegen. Wil je de API update notes lezen? Kijk dan hier.

Bekende problemen

[Managerlogin] Manager ziet niet alle medewerkers
Wanneer een manager inlogt, kan het voorkomen dat hij niet alle medewerkers, waartoe hij geautoriseerd is, in het menu aan de linker kant ziet.
Met deze update is dit bekende probleem verholpen.

Bugs

Layout van Accountant Website
Door een fout in het bestand van de accountant website werd de website op een rare manier weergeven. De layout werkte niet meer correct.
Door de fout uit dit bestand te halen was deze bug binnen een dag opgelost.

Sinds de vorige update hebben wij achter de schermen gewerkt aan het verbeteren en onderhouden van de applicatie. Heb je contact met ons opgenomen over een specifieke bug? Dan krijg je altijd via een persoonlijke reactie informatie over de status hiervan.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!