GPS

Over de integratie

Dankzij de koppeling tussen GPS en Nmbrs is het mogelijk om de variabele urenregistratiegegevens rechtstreeks door te sturen naar de cloud omgeving van Nmbrs®.

De urenregistratiegegevens zijn door GPS telkens gekoppeld aan de juiste looncomponent waardoor een automatische verloning kan plaatsvinden. Deze koppeling is gerealiseerd en wordt beheerd door GPS.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over GPS

GPS is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in duurzame totaaloplossingen op vlak van tijdregistratie, personeelsplanning, toegangscontrole en camerabewaking. Door de familiale kracht van onze onderneming, onze flexibiliteit en no-nonsens mentaliteit staan wij garant voor een persoonlijke service en hoog niveau van professionaliteit waarmee we dagelijks talloze bedrijven in binnen- en buitenland tevreden stellen. Wij mogen ons bij de top 5 van de Benelux rekenen en daar zijn we heel trots op!

Deze koppeling is gerealiseerd en volledig in beheer van GPS. Heeft u vragen over de koppeling? Contacteer GPS dan op welcome@gps-time.be.