Update NL 02-11-2017

Op donderdag 2 november heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we nieuwe functionaliteit doorgevoerd en klant specifieke bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Nieuwe rapporten in het nieuwe framework
Zoals jullie weten zijn we bij Nmbrs® bezig met het overzetten van rapporten naar het nieuwe framework. Met deze update zijn de volgende rapporten overgezet naar het nieuwe framework:

Debiteur niveau accountant

• Medewerker Uren & salaris (Nieuw)
  • Medewerker SVW instellingen (Nieuw)
  • Medewerker Loonheffing Instellingen (Nieuw)
  • Medewerker Verzuim (Nieuw)

Master niveau business

• Medewerker Uren & salaris (Nieuw)
  • Medewerker SVW instellingen (Nieuw)
  • Medewerker Loonheffing Instellingen (Nieuw)
  • Medewerker Verzuim (Nieuw)

Wil je meer weten over het nieuwe framework? Kijk dan hier.

Nieuwe API calls voor de Report Service
Bij de rapporten in het nieuwe framework hoort ook een API call, zodat deze informatie te koppelen is met andere applicaties. Met deze update hebben wij de volgende API calls gerealiseerd:

Wil je meer weten over de nieuwe API calls? Kijk dan hier.

ID's toegevoegd aan de API calls voor de Report Service
Om het onze klanten en integratiepartners makkelijker te maken hebben we met deze update ID's toegevoegd aan de API calls voor de voor de volgende API calls op Report Service:

Wil je de API update notes lezen? Kijk dan hier.

Sinds de vorige update hebben wij achter de schermen gewerkt aan het verbeteren en onderhouden van de applicatie. Heb je contact met ons opgenomen over een specifieke bug? Dan krijg je altijd via een persoonlijke reactie informatie over de status hiervan.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!