[Loonstroken] Loonstroken worden niet gedownload (opgelost 03-11-2017)

Wat?

Momenteel kunnen problemen worden ervaren tijdens het loonstroken van de loonstroken. Dit geldt zowel voor de 'loonstroken' als de 'loonstroken werkgever'.

Wie?

Dit kan klanten in alle omgevingen betreffen.

Workaround?

De loonstroken zijn middels het medewerkersniveau wel te benaderen. Voor een groot aantal loonstroken is er geen toereikende workaround beschikbaar.

Prioriteit.

Hoog. We zijn dit probleem met hoge prioriteit aan het onderzoeken en zullen de voortgang terugkoppelen via dit ticket.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Jasper Sinkeldam

Update 3-11-2017 13:10:

Wij zullen dit probleem oplossen middels een extra update om 17:00.

• Avatar
    Jasper Sinkeldam

Update 3-11-17:50:

Dit probleem is opgelost. Het verwijderen van de browser cache kan noodzakelijk zijn.