Nmbrs niet bereikbaar (opgelost 07-11-2017)

Vanwege een verstoring is Nmbrs momenteel niet bereikbaar. We werken er hard aan om dit probleem op te lossen.

Zodra we meer informatie hebben zullen we dat zo snel mogelijk bekend maken.

UPDATE: Dit probleem is opgelost. Het opschonen van de browser cache en/of userstate kan noodzakelijk zijn. Mocht je hier hulp bij nodig hebben dan kun je onderstaande artikelen raadplegen:

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Jeroen Geerbex

UPDATE 8:44
    We hebben een tijdelijke oplossing waardoor iedereen weer gebruik kan maken van Nmbrs. Ondertussen werken we door aan een definitieve oplossing.