Update NL 09-11-2017

Op donderdag 9 november heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een nieuwe functionaliteit en verbetering doorgevoerd, een bekend probleem opgelost en klant specifieke bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Ordening jaaropgaaf op naam
Het was alleen mogelijk om de jaaropgaaf op personeelsnummer te ordenen. Vanaf nu is het ook mogelijk om de jaaropgaaf op naam te ordenen.

Nieuwe API calls Report Service
Ook deze week heeft Nmbrs® nieuwe API calls gerealiseerd. Met deze API calls is het mogelijk om informatie uit rapporten op te halen. Benieuwd welke nieuwe API calls we hebben gerealiseerd? Kijk dan hier.

Bekende problemen

[Rapporten] Oude aangepaste rapporten niet meer zichtbaar
Met deze update zijn de oude aangepaste rapporten weer zichtbaar, onze excuses voor het ongemak. Voor meer informatie, klik dan hier voor het bekende probleem.

Bugs

Niet mogelijk om XML loonaangifte te downloaden voor loonviewer
Voor de loonviewer was het niet mogelijk om de XML file van de loonaangifte te downloaden. Dit probleem is met deze update opgelost.

Algemene foutmelding in Journaalpost Export
Momenteel werd er in de Journaalpost Export enkel een algemene foutmelding gegeven wanneer een verzending niet succesvol was. Na deze update worden de specifieke foutmeldingen weer getoond bij de verzending.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!