[Pensioen export] Colland MDVPLO export bestanden bevatten nul uren (opgelost 17-02-2017)

Het pensioen export van Colland MDVPLO bevat nul uren. Bij record H zijn de onderdelen Correctie PL,  Uren en Jaarloon allemaal nul.

Wat?

Wanneer er een export bestand wordt aangemaakt met de pensioenexportinstelling Colland MDVPLO, dan worden er nul uren weergegeven in 'Record H'.

Wie?

Dit probleem speelt zich vooral af bij bedrijven met Colland MDVPLO pensioenexportinstellingen.

Impact?

Hoog. Omdat er geen workaround beschikbaar is, categoriseren wij dit probleem als hoog. Wij zullen dit zo snel mogelijk verhelpen.

Workaround?

Helaas is er geen workaround beschikbaar. Dit BP staat gepland voor de update van 16 februari.

Status update: dit zal meegaan in de update van 24-02-2017

Eventuele vragen of opmerkingen over dit artikel kunnen via een ticket ingestuurd worden.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Anton van Dam

Goedemorgen, is hiervoor een oplossing aanstaande ?
    Groet, Anton

• Avatar
    Maurice Rombout

Beste Anton, door meer urgentere projecten waren we genoodzaakt om dit bekende probleem in een volgende update mee te nemen.

• Avatar
    Inego Teunissen

@Maurice:
    Uiterste aanleverdatum januari = 28 februari.
    Graag hier rekening mee houden.

• Avatar
    Maurice Rombout

Vanavond zal in een extra update dit bekende probleem mee genomen worden. Voor meer informatie: https://sites.google.com/a/nmbrs.nl/system-status/