Update NL 09-02-2017

Op donderdag 9 februari hebben we onze wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we een relevante bug verholpen en een bekend probleem opgelost.

Bekende problemen

[Pensioen export] APG ABP export bevat geen premies
In het APG ABP pensioen export werden geen premies getoond omdat het deeltijdfactor en codemeetelling op respectievelijk '0.000' en 'nee' staan. Dit is met deze update verholpen.

Relevante bugs

Snel invoer op een Mac.
In deze update hebben wij een aanpassing gedaan waardoor het nu weer mogelijk om te scrollen in een  snelinvoer als je gebruikt maakt van een Mac.

Tenaamstelling medewerkers in dropdown-menu.
Wanneer er bij 'persoonlijke gegevens' van een medewerker was gekozen voor een tenaamstelling met een partnernaam, maar er was geen partnernaam ingevuld, dan bleef de naam leeg in het dropdown menu.  In de update van vanavond opgelost hebben we dit aangepast.

'Oops' pagina bij het openen van feestdagen model op masterniveau.
Bij het selecteren van het tabblad 'modellen' in de instelling Feestdagen op masterniveau, werd er een 'Oops' pagina getoond. Deze bug hebben wij met de update verholpen.

Nieuwe Functionaliteit/verbeteringen

In deze update zijn geen nieuwe functionaliteiten doorgevoerd.

Update notes API

Voor de API updates verwijzen we je door naar deze pagina.