[Rapporten] Oops pagina bij 'Verzuimmelding Overzicht' (Opgelost 16-11-2017)

Wat:
Bij het klikken op het overzicht 'Verzuimmelding Overzicht' kan er mogelijk een Oops pagina getoond worden. Zowel op debiteurniveau als bedrijfsniveau.

Wie:
Alle logins met toegang tot dit overzicht.

Impact:
Hoge prioriteit. We zullen dit probleem met de volgende update proberen op te lossen.

Workaround:
Geen workaround voor dit overzicht. Andere verzuimoverzichten kunnen mogelijk de benodigde informatie verschaffen.