Update NL 16-11-2017

Op donderdag 16 november heeft Nmbrs® de wekelijkse update uitgevoerd. Met deze update hebben we 2 nieuwe functionaliteiten en verbeteringen doorgevoerd, 3 bekend probleem opgelost en enkele klant specifieke bugs verholpen.

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen

Niet mogelijk om run twee keer op te starten

Wanneer je een run opstart was het mogelijk om deze te runnen in de achtergrond en de run daarna nogmaals op te starten. Dit is inmiddels onmogelijk gemaakt. De volgende melding verschijnt wanneer de voorgaande run nog niet is afgerond:

Nieuwe API calls Report Service
Ook deze week heeft Nmbrs® nieuwe API calls gerealiseerd. Met deze API calls is het mogelijk om informatie uit rapporten op te halen. Benieuwd welke nieuwe API calls we hebben gerealiseerd? Kijk dan hier.

Bekende problemen

[Pensioenexport AGH] pensioenaangifte bevat geen premies
Het aanmaken van een pensioenaangifte voor AGH gaf een incompleet bestand, de premies waren niet aanwezig. Met de update van vanavond zullen de premies weer meegaan in de pensioenaangifte. Bestanden die gemaakt zijn tussen 1 september en 16 november kunnen incompleet zijn, deze kan je verwijderen en opnieuw aanmaken.

[Workflow] Dashlet 'Workflow Overview' niet zichtbaar
Het dashlet 'worklow overzicht' was niet meer zichtbaar. Met de update van vanavond is het dashlet 'workflow overzicht' weer zichtbaar.

[Rapporten] Oops pagina bij 'Verzuimmelding Overzicht'
Het rapport 'Verzuimmelding Overzicht' gaf een oops pagina. Met de update van vanavond werkt het rapport weer zoals het hoort.

Bugs

APG pensioenaangifte met status ‘verzonden’
Enkele pensioenaangiften naar APG Bouw hebben de status ‘verzonden’ in Nmbrs en zijn niet aangekomen in het webportaal van APG. We hebben hiervoor een aanpassing gedaan achter de schermen waardoor deze bestanden bij het opnieuw inzenden wel worden ontvangen. APG zal Nmbrs terugkoppelen om welke bedrijven dit gaan. Klanten worden via een ticket van Nmbrs persoonlijk op de hoogte gesteld over welke bedrijven dit gaan.

Aangepaste rapporten niet zichtbaar bij bedrijf login
Tot onze spijt waren de oude aangepaste rapporten wel weer terug, maar niet zichtbaar bij de bedrijf login. Met deze update zijn de aangepaste rapporten weer zichtbaar bij de bedrijf login.

Ben je trouwens al geabonneerd op onze update notes? Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe features!