Versie 1.0.13 (16 november 2017)

Winsalar Converter

In deze versie hebben we aanpassing gedaan zodat ook het tab medewerkers weer wordt gevuld bij het converteren vanuit Winsalar. Een aanpassing in de database van Winsalar zorgde ervoor dat dit niet meer lukte.

Unit4 Converter

In de Unit4 Converter hebben we een aanpassing gedaan in de looncodes. Looncode 700006 (Unit4) correspondeert nu met Nmbrs looncode L5130 in plaats van L5132.

Documenten Converter

In de Documenten Converter hebben we een aantal velden verwijderd die niet meer gebruikt werden.  Daarnaast hebben we het mogelijk gemaakt om 'cdtype' Medewerker-login document te gebruiken. Vul hiervoor EMPLOGIN in.

Download de nieuwe converter hier: Nmbrs® Converter downloaden en installeren