[Mutatieformulieren] Problemen bij de mutatieformulieren instellingen (Opgelost 17-11-2017)

Update 17-11-2017 12:00:
Probleem is inmiddels opgelost!

Wat:
Bij de mutatieformulieren instellingen op het hoogste niveau kan er een Oops pagina getoond worden wanneer er op het tabblad 'Model Onderhouden' geklikt wordt:

En op bedrijfsniveau wordt de volgende melding getoond:
d:\inetpub\Nmbrs.WebApp\controls\UI\MutationFormChainControl.ascx(112): error CS1061: Nmbrs.Domain.PresentationContext' does not contain a definition for 'serviceLevelType' and no extension method 'serviceLevelType' accepting a first argument of type 'Nmbrs.Domain.PresentationContext' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

Hierdoor is het momenteel niet mogelijk om de mutatieformulieren instellingen aan te passen.

Wie:
Alle omgevingen.

Impact:
Hoogste prioriteit. We zullen dit probleem later vandaag met een extra update proberen op te lossen.

Workaround:
Momenteel is er geen workaround beschikbaar.